شفاف سازی شهرداری شوش درخصوص نحوه جذب و هزینه کرد اعتبار آلایندگی

  • کد خبر : 11538
  • 20 شهریور 1401 - 21:22
شفاف سازی شهرداری شوش درخصوص نحوه جذب و هزینه کرد اعتبار آلایندگی
شهردار شوش از چگونگی جذب اعتبار آلایندگی و نحوه تخصیص آن در حوزه مدیریت شهری خبر داد.

به گزارش شوش۲۴،شهردار شوش در گفتگو با خبرنگاران بیان داشت با دستور رئیس محترم جمهور مبلغی به شهرداری های استان خوزستان واریز و باعث شده بخشی از مشکلات مالی شهرداری ها برطرف شود.

وی افزود ،تا پایان مرداد ماه ۱۴۰۱ کلیه مطالبات پرسنل شهرداری اعم از رسمی ،قراردادی ،پیمانی ، حجمی و شرکتی ،اصل حقوق و مزایا پرداخت شده است و هیچ نیروی انسانی از شهرداری طلب ندارد.

این مقام مسئول تاکید کرد، انتظار می رود که با پرداخت این معوقات پرسنل خدوم شهرداری با روحیه مضاعف و تلاش بیشتر نسبت به خدمات دهی به همشهریان عزیز اقدام کرده تا نمود آن در شهر دیده شود.

شهردار شوش در ادامه تصریح کرد ، سوالات مکرری در مورد اعتباری که وارد استان شده است پرسیده شده که میبایست تاکید کرد این مبلغ با پیگیری استاندار خوزستان و ماموریت به سازمان امور مالیاتی با بررسی شرکت های نفتی که در جغرافیای استان خوزستان فعالیت داشته اند و عوارض الایندگی آنها پرداخت نشده ، اسناد آنها تهیه و با هماهنگی مجمع نمایندگان استان و هماهنگی استاندار و معاون عمرانی ایشان ، با دستور شخص رئیس جمهور آیت لله رئیسی این مطالبات وصول شده است و در بین تمام شهرداری های استان تقسیم شده است.

حسینی درپایان ضمن قدردانی از استانداری خوزستان ،سازمان امور مالیاتی ، مجمع نمایندگان استان و مجمع نمایندگان مجلس خبرگان رهبری و تمام کسانی که تلاش کردند تا این اعتبار به خوزستان تعلق بگیرد قدردانی و ابراز امیدواری کرد که اینچنین حرکات گروهی در راستای خدمات دهی به مردم شریف خوزستان ادامه داشته باشد.

مهدی مختاری معاون مالی شهرداری شوش نیز در همین رابطه افزود ، با توجه به اعتبارات اختصاص داده شده واحد مالی شهرداری شوش سه بخش مهم را در اولویت کاری قرار داده است.

معاونت مالی شهرداری اضافه کرد ،مطالبات پرسنل ، بدهی به تامین اجتماعی که مانع از بازنشست شدن تعدادی از پرسنلی شده که در شرف بازنشستگی هستند ولی وضعیت مالی اجازه این کار را نمی داد و در بخش بعدی سنوات بازنشستگانی که در سالیان گذشته بدلیل کمبود نقدینگی موفق به دریافت آن نشده اند ، تلاش ما بر این است که با مدیریت این اعتبار در خصوص رفع این مشکلات تلاش نماییم.

مهدی مختاری در پایان افزود ،روی سخن بنده با پرسنل زحمت کش شهرداری است که در روزهای سخت کنار شهرداری بودند امید است با تلاش مضاعف بتوانند خدمات ارزنده تری برای شهروندان شریف شوش ارائه دهند.

لینک کوتاه : http://shush24.ir/?p=11538

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

[poll id="2"]