به گزارش شوش۲۴ به نقل از تجهیزنیوز، طی مصاحبه اختصاصی با دکتر پژوهید متولی و رئیس هیأت مدیره هلدینگ ساختمانی نگینستان خوزستان ، وی با تأکید به اینکه در این طرح شما یک مترمربع از یک واحد را در یک طبقه مشخص خریداری می نمایید و شرکت متعهد می شود آن را سال آینده به قیمت روز از شما خریداری کند ، اگر مسکن دچار رکود گردد فروشنده متعهد می شود آنرا با نرخی بالاتر نزدیک به تورم (۳۸ درصد سالیانه) از شما خریداری نماید.
پژوهیده با اشاره به اینکه هدف از طرح مشارکت احاد جامعه و کسب منفعت در این پروژه عظیم بوده و خریداران مسکن متری در الویت فرصت اعتباری ۲۲ ساله خرید واحدها قرار می گیرند، وی افزود این برج تجاری – مسکونی دارای دو طبقه تجاری و ۹ طبقه مسکونی و ۳ طبقه پارکینگ می باشد و در حال پیگیری اخذ مجوزات لازم ، برای افزایش سطح طبقات به ده طبقه مسکونی بر سطح تجاری به تناسب شرایط قانونی می باشد .
رئیس هیأت مدیره این شرکت اذعان داشت :
در حال حاضر با توجه به اینکه این پروژه در ابتدای کار ودر حال گودبرداری پس از شمع کوبی طی روند ساخت خود می باشد هنوز تصمیمی در مورد فروش یا فروش واحدها در نظر گرفته نشده است لذا جهت علاقه مندان که تمایل به سرمایه گذاری در مسکن هستند فعلاً طرحی را بنام ، طرح فروش ((مسکن متری )) را در قالب طرح سهم کارت مسکن که توسط جناب دکتر غمگین ریاست محترم سازمان تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در هفته تعاون در همین پروژه پرده برداری نموده است برای سطح محدودی از واحدها ( سه واحد مسکونی در طبقه چهارم ) مهیا نموده است که بر اساس نظر کارشناس رسمی دادگستری قیمت گذاری هر متر مربع از واحد های فوق در طبقه مشخص جهت بکارگیری همین طرح اعلام گردیده است.
پژوهیده در ادامه گفت : قیمت هر متر مربع واحد مسکونی در این برج در حال حاضر طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری ۲۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده که جهت سرمایه گذاری بدون رسیک متقاضیان سرمایه گذاری با تخفیف لحاظ شده آغاز بکار پروژه هر مترمربع ۲۰ میلیون تومان به مدت محدود برای سطح مشخص شده عرضه می شود .