به گزارش شوش۲۴،فرماندار ویژه آبادان با تشریح مصوبه ی شورای پول و اعتبار در خصوص کمک به صاحبان کسب و کارهایی که به دلیل شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا با مشکلاتی مواجه شده اند، گفت:در این بخشنامه عناوین آن دسته از کسب و کارهایی که به طور مستقیم از بیماری کرونا دچار بیشترین آسیب شده اند و شامل امکان بهره مندی از تعویق پرداخت تسهیلات در اسفند ۹۸ و دو ماهه اول سال ۹۹ گردیده اند نیز اعلام گردید. شواهد امر و گزارشات مردمی حاکی از عدم اجرای بخشنامه توسط برخی بانکها می باشد وی از تصمیم قاطع خود مبنی بر راستی آزمایی اجرای این بخشنامه در بانکهای آبادان خبر داد. این در شرایطی است که برخی از شهروندان در ماههای اخیر به گزارش شوش۲۴نسبت به عدم اجرای مصوبه شورای پول و اعتبار از سوی برخی از بانکها، گلایه داشتند.
، سید زین العابدین موسوی معاون استاندار و فرماندار ویژه این شهرستان با اعلام این خبر گفت :مطالبه جامعه هدف در اجرای بخشنامه شورای پول و اعتبار یک مطالبه صحیح و قانونی است، و از روز شنبه نحوه اجرای این بخشنامه در آبادان توسط بانکها از سوی واحد بازرسی فرمانداری راستی آزمایی می شود.
وی ادامه داد:اگر گزارش بازرسی دائر بر تخلف بانکها در استنکاف از اجرای بخشنامه باشد یقینا با مدیر متخلف بانک برخورد خواهد شد. بانکها باید در پروسه فعالیت خود و کسب سود اول شرایط جامعه و اوضاع بازار کار را درک کنند.
فرماندار ویژه شهرستان تصریح کرد:عدم توجه به وضعیت بازار و سرپیچی از بخشنامه شورای پول و اعتبار حتما پیگرد اداری و قضایی به دنبال خواهد داشت و بنده در اجرای این بخشنامه اصرار و تاکید دارم.
شایان ذکر است مصادیق کسب و کارهایی که از سوی بانک مرکزی مشمول تعویق سه ماه از باز پرداخت اقساط می باشند، به شرح ذیل است:
۱_مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستورانها،بوفه ها،طباخی ها،تالارهای پذیرایی قهوهخانهها،اغذیه فروشی ها و موارد مشابه (به تشخیص وزارت صنعت معدن و تجارت)
۲_ مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل ها، هتل آپارتمان ها، مجتمع های جهانگردی و گردشگری، مهمانپذیر ها، مهمانسراها، مسافرخانه ها، زائرسراها، مراکز بوم گردی، مراکز اقامتی و پذیرایی و تفریحی و خدمات بین راهی و موارد مشابه( به تشخیص وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی) ۳حمل و نقل عمومی مسافر درونشهری و برونشهری اعم از هوایی، جادهای، ریلی و دریایی ۴ دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری
۵تولید و توزیع پوشاک، تولید و توزیع کیف و کفش ۶مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه
۷_ مراکز و مجتمع های ورزشی و تفریحی
۸_ مراکز و مجتمعهای فرهنگی وآموزشی خبرنگارناصرحکیمی
