در جلسه ستاد کرونای استان خوزستان دستگاه اوزون‌ساز ساخت مخترعان شهرستان امیدیه‌ رونمایی شد

  • کد خبر : 3146
  • 29 تیر 1399 - 8:56

به گزارش شوش۲۴، در ستاد قرارگاه کرونای استان با حضور دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، از دستگاه اوزون‌ساز، که توسط جوانان مخترع امیدیه ساخته شده است رونمایی شد.در این جلسه فرماندار امیدیه‌ با تشکر از همه پزشکان و پرستاران که در راه مبارزه با کرونا در این پنج ماه تلاش کردند، گفت: برای اولین بار […]


به گزارش شوش۲۴، در ستاد قرارگاه کرونای استان با حضور دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، از دستگاه اوزون‌ساز، که توسط جوانان مخترع امیدیه ساخته شده است رونمایی شد.
در این جلسه فرماندار امیدیه‌ با تشکر از همه پزشکان و پرستاران که در راه مبارزه با کرونا در این پنج ماه تلاش کردند، گفت: برای اولین بار در این مدت مراجعه و بستری، بیماران کرونا در امیدیه سیر کاهشی داشته است.
سیدمهران رفیعی اظهار کرد: در حال حاضر جز پنج نفر بستری در بیمارستان‌های نفت و امام رضا (ع) ۲۸ تخت‌ دیگر این دو بیمارستان خالی است و این چیزی جز لطف خداوند، و توجه مردم به فاصله‌گذاری اجتماعی و زدن ماسک نیست.
وی افزود: در امیدیه چندین کارگاه تولید ماسک، گان و دستکش در حال فعالیت هستند و اغلب به صورت جهادی فعالیت می‌کنند و از این لحاظ نیاز شهرستان به این لوازم نسبتاً تامین شده است.
فرماندار امیدیه تصریح کرد: دستگاه اوزون‌سازی که توسط جوانان مخترع امیدیه در مؤسسه خیریه نیکوکاران این شهرستان ساخته شده می‌تواند ظرف ۱۵ دقیقه سالن و یا اتاقی را ضدعفونی کند و پس از آن هیچ آلودگی میکروبی نداشته باشد.
رفیعی درپایان گفت : تست اولیه این دستگاه در آزمایشگاه بیمارستان امام رضا (ع) امیدیه با موفقیت انجام شده و برای تایید نهایی باید توسط معاونت پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه علوم پژشکی تائیدیه لازم را پس از تست نهایی دریافت کند و در این رابطه دکتر ابول‌نژادیان رییس دانشگاه علوم پزشکی استان قول همکاری و مساعدت را به مخترعان این پروژه داد خبرنگارناصرحکیمی

لینک کوتاه : http://shush24.ir/?p=3146

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

[poll id="2"]