حیدری: وظیفه بسیج دفاع از انقلاب اسلامی، خدمت به مردم و حضور همه جانبه در همه عرصه هاست

  • کد خبر : 2969
  • 22 تیر 1399 - 15:44

به گزارش شوش ۲۴، محمد حیدری فرماندارخرمشهر در آیین تکریم و معارفه فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خرمشهرگفت: وظیفه بسیج دفاع از انقلاب اسلامی، خدمت به مردم، محرومیت زدایی و حضور همه جانبه در همه عرصه هاست.وی افزود: بسیج امروز تبدیل به قدرت نرم جمهوری اسلامی در عرصه داخلی و بین المللی شده و قدرت نرم، […]

به گزارش شوش ۲۴، محمد حیدری فرماندارخرمشهر در آیین تکریم و معارفه فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خرمشهرگفت: وظیفه بسیج دفاع از انقلاب اسلامی، خدمت به مردم، محرومیت زدایی و حضور همه جانبه در همه عرصه هاست.
وی افزود: بسیج امروز تبدیل به قدرت نرم جمهوری اسلامی در عرصه داخلی و بین المللی شده و قدرت نرم، یعنی خدمت به مردم وحرکت در مسیر انقلاب و ارزشهای انقلاب و زدن سیلی محکم به صورت استکبار جهانی است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه خرمشهر ادامه داد: بسیج و تفکر بسیجی یک راهبرد اصلی برای حفظ و حراست از انقلاب ،کشور و تحقق اهداف و منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و اجرایی کردن سیاست های دولت است.
وی گفت : درهمه عرصه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، عمرانی، فرهنگی و امنیتی شاهد حضور قدرتمند و مقتدرانه بسیج عزیز هستیم.
حیدری با بیان اینکه بسیج سرمایه بزرگی است ،خاطرنشان کرد: خدا را شاکریم نعمت خدمت در پرتو ولایت را به همه ما عنایت کرده است.
نماینده عالی دولت در شهرستان گفت: با تدبیر و حکمت حضرت امام(ره) بنیان بسیج پایه ریزی شد بسیجی که به تعبیر مقام معظم رهبری از بطن مردم است و در طول این ۴۱ سال به درخت تنومندی تبدیل شده و دشمنان ما با شنیدن اسم بسیج تن آنها می لرزد.
وی ادامه داد: به حمدالله نهاد بر آمده از انقلاب اسلامی تاکنون موفقیت های پی در پی و گسترده ای داشته است به گونه ای که برای حراست از انقلاب و کشور همچون سد محکم و آهنین و دژ نفوذ ناپذیر در مقابله با تهدیدات گوناگون دشمنان ایستاده است.
حیدری با بیان اینکه تفکر بسیجی دامنه و گستره آن فراتر از ساختار بسیج است، عنوان کرد: تفکر بسیجی سازمان، ساختار و قلمرو جغرافیایی نمی شناسد، تفکر بسیجی برگرفته از ایدئولوژی انقلاب و اسلام ناب محمدی (ص) است.
فرماندار ویژه خرمشهر در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در مسئله کرونا آنچه که بیش از همه جلوه پیدا کرد حضور پررنگ و صمیمانه و متواضعانه بسیجیان برای خدمت به مردم ایران اسلامی بود.
وی راه برون رفت از تهدیدات دشمنان را اتحاد و همبستگی دانست و افزود: رمز پیروزی ما وحدت کلمه است و ما برای خدمت به مردم نیاز به همکاری ، همدلی ، هم افزایی و بسیج همه ظرفیت ها داریم.

در پایان این مراسم سرگرد محمد لویمی به عنوان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خرمشهر معرفی و از زحمات سرهنگ خردمند نیز تشکر و قدردانی شد.

لینک کوتاه : http://shush24.ir/?p=2969

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

[poll id="2"]