روابط عمومی ها باید همه آنچه را که می توان گفت در اختیار مردم بگذارند. به نظر من روابط عمومی ها باید مشخص کنند انتظار مردم و دستگاه ها از آنان چیست؟ باید با مردم صادقانه رفتار شود و با زبان فریب با آنها رفتار نشود. یعنی دور از اغراق و بدون قصد سرگرم کردن مردم با آنها ارتباط برقرار کرد.
با توجه به تعاریف مختلفی که از سوی نظریه پردازان روابط عمومی در خصوص ” روابط عمومی ” ارائه شده است، می توان به موارد ذیل اشاره کرد.
فعالیت روابط عمومی یک تلاش آگاهانه است، نه عجولانه و شتاب زده؛ یعنی عملی است که از پیش باید بررسی تحلیل، تفسیر و طراحی شود.
روابط عمومی هنر و علم است که درون و برون سازمان را به همه پیوند می دهد.
فعالیت روابط عمومی بر اساس ارتباط دو جانبه متکی است یعنی مدیران را در جــــــریان افکار عمومی قرار می دهد و نظرات مشورتی خود را که متکی بر دانش تخصصی و تجربه است بـه آن ها ارائه می نماید و متعاقباً نظرات و برنامه های مدیران را به اطلاع مخاطبان می رساند.
روابط عمومی زمانی موفق است که از سوی مدیران ارشد و سیاست گذاران سازمان پذیرفته شود و مورد قبول باشد.
مدیران سازمانها چنانچه بپذیرند که بخشی از وظایف آن ها، برقراری ارتباط با گروه های داخلی و خارجی سازمان است و روابط عمومی چنین وظیفه ای را از سوی آن ها به نحو احسن انــجام می دهند در قبول و پذیرش روابط عمومی و بهاء دادن به آن و در اختیار گذاشتن امکانات مادی و معنوی دریغ نخواهند کرد.
اینجانب به نوبه خود۲۷اردیبهشت روز روابط عمومی و ارتباطات بر فعالان محترم این عرصه کلیدی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تبریک و تهنیت عرض مینمایم .
ناصرحکیمی خبرنگار
