به گزارش شوش ۲۴، بعد از سالها نامه ای توسط روابط عمومی دفتر نماینده شوش منتشر شده است که گویا دستور وزیر بهداشت برای جابجایی شبکه بهداشت و درمان شوش از زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی دزفول به زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اهواز است.
رسانه های شهر همجوار شوش از این جابجایی برخی ها خوشحال هستند و برخی دیگر ضعف دانشگاه علوم پزشکی دزفول را می دانند که این اتفاق رخ داده است.
اما سوال اینجاست که این جابجایی چه فرصتها و تهدیدهایی برای شوش دارد؟
۱- تجربه نشان داده که ضعف خدمت رسانی دانشگاه علوم پزشکی دزفول باعث شده است که مردم شوش رضایتی در این خصوص نداشته باشند و این باعث شده است که این اتفاق رخ دهد.
۲- دکتر نوری نماینده پیشین شوش پیشتر نیز به دنبال رقم زدن این موضوع بود که متاسفانه به دوران وی این اتفاق رخ نداد.
۳- دانشگاه علوم پزشکی اهواز به دلیل وسعت احتمالا توانایی ارائه خدمات مناسب به مردم شوش را نداشته باشد و این روند یک تهدید به شمار می آید.
۴- مردم شوش نیاز مبرم به چند کلینیک و بیمارستان تخصصی دارند که باید این موضوع توسط نماینده و مسوولین شبکه بهداشت و درمان شوش پیگیری شود تا به نتیجه برسند.
۵- شوش به دلیل کم توجهی مسوولین دانشگاه علوم پزشکی دزفول از زیرنظر این دانشگاه خارج شده است و اگر نماینده شوش می توانست با نماینده و مسوولین دانشگاه علوم پزشکی دزفول تعامل بیشتری داشته باشد شاید این اتفاق رخ نمی داد و اگر در زیر نظر اهواز هم نتواند به دستاوردی برسد بی شک یک بازی دوسرباخت توسط نماینده رقم خورده است که جای بسی تامل دارد.
۶-آیا شهرهایی که در این چند سال زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی دزفول بودند چیزی عاید آنها شده است یا فقط این کار یک فرار رو به جلو است؟
۷- شرایط و امکانات بهداشت و درمان شهری به وسعت شوش با ۲۲۰ روستا تقریبا هیچ هستند و این روند باید توسط مسوولین درنظر گرفته شود تا متخصصین و پزشکان باتجربه اهواز را برای شوش در نظر بگیرند و موظف به حضور در این شهر شوند.
حال با این عوامل و اوصاف باید منتظر ماند و دید که چه اتفاقی رخ خواهد داد تا مشکلات بخش درمان شوش در آینده حل شود.
روح اله پورطالب