دکتر سید عبدالمجید زواری در گفتگو با شوش24

برای احیاء پیکر نیمه جان شوشتر به جوانان اعتماد کنید

  • کد خبر : 13919
  • 28 بهمن 1402 - 18:59
برای احیاء پیکر نیمه جان شوشتر به جوانان اعتماد کنید
سیدعبدالمجید زواری نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس از حوزه شوشتر و گتوند: تمام ظرفیت های داخلی و بین المللی را برای احیاء شکوه و رونق شهر به کار خواهم گرفت

سیدعبدالمجید زواری نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس از حوزه شوشتر و گتوند: تمام ظرفیت های داخلی و بین المللی را برای احیاء شکوه و رونق شهر به کار خواهم گرفت.

ضمن سلام و عرض ادب خدمت شما، بهعنوان اولین سؤال لطفاً مختصری از شرح‌حال و سوابق کاری خودتان بفرمایید.

به نام بخشاینده مهربان، سلام و عرض ادب خدمت شما و مخاطبان فهیم شما. سیدعبدالمجید زواری هستم، متولد ۱۳۶۰ در شوشتر. تحصیلات و فعالیت‌های بنده به‌صورت ویژه در حوزه پژوهش در روابط بین‌الملل و آینده‌پژوهی متمرکز بوده و لیسانس، فوق‌لیسانس و دکتری بنده در این حوزه متمرکز بوده است. در طول بیش از بیست سال فعالیت حرفه‌ای، افتخار همکاری با بسیاری از مؤسسات و رسانه‌های تراز اول داخلی و بین‌المللی را داشته‌ام.

ازآنجایی‌که احساس می‌کردم فعالیت‌های دولتی، پاسخ‌گوی اشتیاق شدید من به نوآوری و خلاقیت نیست، از همان ابتدا تصمیم گرفتم با تأسیس مؤسسه‌ای خصوصی دغدغه‌ها و علاقه‌مندی‌های خود را با سهولت بیشتری دنبال کنم و تحت‌تأثیر این روحیه اندیشکده روابط بین‌الملل به‌عنوان مؤسسه‌ای پژوهشی رسانه‌ای در سال ۱۳۸۵ (هفده سال پیش) تأسیس شد و در این مجموعه افتخار همکاری با معتبرترین مؤسسات داخلی و خارجی را داشتم.

چه شد که پس از مدتها سکوت، وارد عرصه انتخابات مجلس شدید؟

تحت‌تأثیر ویژگی‌های شخصی که در بخش قبلی ذکر شد، اغلب اوقات ترجیح می‌دادم حتی‌الامکان کمتر به بخش‌های دولتی ورود کنم و بیشتر بر یادگیری آموزش‌ها و مهارت‌های جدید تمرکز کنم. حتی تحت‌تأثیر برخی سوءمدیریت‌ها و فضای اجتماعی سال‌های اخیر کشور، من هم مثل اغلب مردم از وضعیت موجود سرخورده شده بودم و از این بابت خواسته‌ها و دغدغه‌های مردم را کاملاً درک می‌کنم و به آن‌ها حق می‌دهم. بااین‌حال در دوره اخیر به این نتیجه رسیدم که انفعال و مشارکت نکردن چاره کار نیست. چراکه به‌عنوان یک شهروند حتی اگر در انتخابات شرکت نکنیم، بازهم نهایتاً یک نفر بر مسند این کرسی خواهد نشست و نتیجه آن تداوم وضعیت فعلی است که کشور با چالش‌های متعددی دست‌به‌گریبان است. به همین خاطر تصمیم گرفتم بی‌تفاوتی را کنار بگذارم و با حضور فعال برای برون‌رفت از وضعیت فعلی و ساخت جامعه‌ای آباد گام بردارم.

چرا شوشتر را بهعنوان حوزه انتخابیه خود انتخاب کردید؟

شوشتر به چند دلیل برای من اهمیت دارد. اول‌ از همه اینکه زادگاه من است و بخشی از بهترین خاطرات کودکی من در این شهر رقم خورده ‌است. پدر و مادر و بسیاری از بستگان من در این شهر سکونت داشته و دارند و از این بابت نسبت به این شهر تعلق‌خاطر دارم. بااین‌حال آنچه بیش از همه من را برای شرکت از حوزه شوشتر ترغیب کرد، شرایط اسفناک فعلی شهرستان شوشتر است. شوشتر به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین شهرهای جهان که آثار باستانی متعددی را در خود جای داده است این ظرفیت را دارد با کمی برنامه‌ریزی به قطب گردشگری ایران و حتی منطقه غرب آسیا بدل شود. جالب است که تحت‌تأثیر همین ظرفیت‌های عظیم این شهر تا کمتر از صد سال گذشته همواره از رونق خوبی برخوردار بوده و شهروندان آن از رفاه و آسایش نسبی برخوردار بودند. بااین‌حال به‌دلیل برخی سوءمدیریت‌ها و کج‌سلیقگی‌ها، طی دهه‌های اخیر به وضعیت فاجعه‌بار فعلی رسیده است که من آن را به پیکر نیمه‌جان فردی در حال احتضار تشبیه می‌کنم. بااین‌حال همان‌طور که عرض کردم ظرفیت‌های این شهر آن‌قدر زیاد است که با برنامه‌ریزی دقیق و تلاش سخت‌کوشانه هنوز می‌توان پیکر نیمه‌جان آن را احیا کرد و رونق گذشته را به شهر بازگرداند.

در صورت پیروز شدن چه برنامهها و اهدافی را برای شهر دنبال میکنید؟

همان‌طور که عرض کردم شوشتر ظرفیت‌های بسیاری برای توسعه و درآمدزایی دارد. آثار باستانی شهر و در رأس آن‌ها سازه‌های آبی، به‌تنهایی منبع قابل‌توجهی برای کسب درآمد خواهد بود. بنابراین یکی از برنامه‌های اصلی بنده معرفی حداکثری این ظرفیت‌ها برای جذب گردشگر داخلی و خارجی است تا با رونق گردشگری، چرخه درآمدی شهر ترمیم شود.

توجه ویژه به نیازها و دغدغه‌های نوجوانان و جوانان از دیگر اهداف و برنامه‌های من است که در این زمینه برنامه‌های متنوعی برای تسهیل اشتغال، ازدواج و دیگر نیازهای فرهنگی، علمی و هنری آن‌ها در نظر دارم.

کاهش فقر و فاصله طبقاتی از دیگر دغدغه‌هایی که به‌صورت جدی دنبال خواهم کرد. وجود هزاران نفر حاشیه‌نشین اصلاً زیبنده شهری مثل شوشتر نیست و برای حل این موضوع تمامی ظرفیت‌های موجود را به خدمت خواهم گرفت.

نوسازی و توسعه زیرساخت‌های شهری برای رسیدن به استانداردهای معمول کشور از دیگر اهدافی است که در صورت انتخاب شدن از سوی مردم به‌شکل ویژه دنبال خواهم کرد. حل چالش‌های زیست‌محیطی و توسعه فضای سبز شهر برای حل مسئله ریزگردها، توسعه کشاورزی پایدار، بهبود کیفیت و سلامت نان مصرفی مردم، ارتقای ظرفیت‌های مربوط به بهداشت و درمان، و به‌طورکلی هر آنچه به احیا شکوه و رونق شوشتر و بهبود جایگاه این شهر در کشور و جهان کمک کند را در صورت راه‌یابی به مجلس دنبال خواهم کرد.

در پایان چه توصیهای برای شهروندان شوشتری دارید؟

همشهریان عزیز ظرفیت شوشتر به‌قدری زیاد است که در صورت کمی برنامه‌ریزی می‌توان با آن یک کشور کوچک را اداره کرد. آثار باستانی متعدد از جمله سازه‌های آبی، وجود زمین‌های حاصلخیز کشاورزی، منابع معدنی غنی، حضور صنایع متعدد در شهر، دانشگاه آزاد و علوم‌پزشکی، شرکت کشت و صنعت کارون به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده شکر خاورمیانه و…. همگی نشان ‌می‌دهد که این شهر قابلیت تبدیل شدن به شهری پررونق و آباد را دارد. بنابراین وضعیت فعلی به‌عنوان شهری که پیکر نیمه‌جانش سال‌هاست رها شده به‌هیچ‌وجه زیبنده مردم نجیب شوشتر نیست و اگر شهروندان شریف شوشتری بنده را به‌عنوان نماینده خود انتخاب کنند، تمام امکانات شهری، استانی، کشوری و حتی بین‌المللی را برای ارتقا جایگاه این شهر مظلوم به کار خواهم گرفت.

لینک کوتاه : http://shush24.ir/?p=13919

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

[poll id="2"]