به گزارش شوش۲۴ به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان شوش ،مهندس محسن حویزه فرماندار شهرستان شوش در دومین جشنواره طعم کتاب با عشایر در غرب کرخه بخش فتح المبین شوش
بااشاره به اینکه حدود ۲ هزار خانواده عشایری درشهرستان است گفت: طبق بررسی انجام شده بیش از ۹۵ درصد عشایر ساکن در منطقه شوش دارای سواد متوسطه هستند که این نشان می دهد که برای سوادآموزی جمعیت عشایری سرمایه گذاری فراوانی انجام شده است.
مهندس حویزه ادامه داد: برنامه ریزی لازم برای تامین اقلام مورد نیاز عشایر ساکن در منطقه شوش انجام شده است که در این راستا حضور در مناطق اسکان عشایر به منظور بازدید میدانی از کمبودهای این عزیزان به طور مستمر انجام می شود.
وی تصریح کرد: برگزاری جشنواره طعم کتاب با عشایر ایده خوبی است که نقش مهمی در رشد علمی و نخبگانی عشایر دارد.
فرماندار شوش با اشاره به اهتمام مدیریت این شهرستان به منظور افزایش سرانه کتابخانه های شوش افزود: هم اکنون هشت کتابخانه عمومی در شوش وجود دارد که به زودی ۲ کتابخانه عمومی دیگر به این آمار افزوده می شود.
مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان افزود: تسهیل در دسترسی کودکان عشایر به کتاب، ارتقای فرهنگ کتاب و کتابخوانی و همچنین ترغیب کودکان به سوادآموزی و علم آموزی از جمله اهداف ایجاد این کتابخانه عشایری است.
عباس حسین زاده دسترس پذیر کردن کتاب و نشریه میان کل قشرهای جامعه به عنوان اولویت در دستور کار نهاد کتابخانه های عمومی قرار دارد تصریح کرد: جشنواره طعم کتاب با عشایر ایده بدیعی بود که نخستین بار توسط خوزستان مطرح و امسال به یک رویداد ملی تبدیل شد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان افزود: تلاش می شود با تامین کتاب های مورد نیاز نخستین کتابخانه عشایر امکان بهره گیری کودکان از کتاب های غنی متناسب با سن آنها را فراهم کنیم.
وی افزود: سال گذشته ۲۲ رویداد در ۱۰ شهرستان خوزستان در قالب جشنواره طعم کتاب با عشایر برگزار شد که امسال با برنامه ریزی انجام شده ۳۰ رویداد در کل استان برگزار می شود.
حسین زاده همچنین با اشاره به رونمایی پوستر طرح “توشه کتاب” در این جشنواره گفت: ۵۰ جلد کتاب در یک کوله پشتی در قالب این طرح به معلمان مدارس عشایری تحویل داده می شود و پس از یک ماه و مطالعه این کتاب ها، کتاب های جمع آوری و کوله پشتی جدید با کتاب های جدید به دانش آموزان تحویل می شود.
وی با اشاره به ضعف زیرساخت کتابخانه ای در خوزستان ادامه داد: بسیاری ار روستاها و برخی شهرهای تازه تاسیس این استان فاقد کتابخانه است که برای جبران بخشی از این کمبود طرح توشه کتاب در روستاها و شهرهای فاقد کتاب نیز اجرا می شود.
به گزارش روابط عمومی، در این جشنواره مهندس سیداسکندرموسوی زاده مدیرکل امورعشایرخوزستان ،معاونین سیاسی اجتماعی،برنامه ریزی فرماندار،بخشداروشهردارفتح المبین وروسای برخی ادارات شهرستان نیرحضورداشتند که دستگاههای خدمات رسان به ارائه خدمات هلال احمر از جمله کمک های اولیه و آموزش مخاطرات منطقه مین گذاری شده تست سلامت و آموزش بهداشت عمومی به عشایر داده شد.